Γηροκόμοι

 
 
Χρειάζεστε γηροκόμο; Ένα άτομο που θα φροντίζει τον γονιό σας, τον άρρωστο συγγενή σας, ακριβώς όπως θα κάνατε εσείς;

Το γραφείο μας Ergasia-mat Ματαράς Δημήτρης στην Αθήνα, ειδικεύεται στον τομέα των υπερηλίκων, με άτομα έμπειρα, αξιόπιστα και με προϋπηρεσία και με τιμές ανάλογες με την ρύση των δύσκολων εποχών.
 
 
 
 
 
 
 
 
Στον τομέα των γηροκόμων φιλοδοξούμε να καλύψουμε απόλυτα τις ανάγκες σας, κάνουμε πολλές ερωτήσεις όσον αφορά το υπάρχον πρόβλημα της μάνας ή του πατέρα για να μην έχουμε μελλοντικά προβλήματα.

Τα δια ζώσης ραντεβού μας είναι απαραίτητα διά την επίτευξη της κατάλληλης χημείας στην συμβίωση του γηροκόμου με τους άρρωστους γονείς, διαχειριζόμαστε ανθρώπινες υπάρξεις που θέλουν υπομονή, επιμονή και προπαντός χαμόγελο κατανόησης.

Στον τομέα των ΑΜΕΑ διαθέτουμε άτομα με νοσοκομειακές γνώσεις και κατάρτιση είτε είναι εσωτερική είτε όχι. Με προσεκτική και εμπειρική επιλογή φροντίζουμε να έρθει το κατάλληλο άτομο επί τόπου και να βρεθεί η λύση όσο δύσκολη και αν είναι.

Η δουλειά μας είναι δύσκολη και εμείς φροντίζουμε να την κάνουμε δυσκολότερη για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα - τη δική σας ανακούφιση και την ασφάλεια του ότι έχετε έναν έμπιστο άνθρωπο στο σπίτι σας όλο το εικοσιτετράωρο.

Σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση και την τηρούμε όλο το χρονικό διάστημα αντικαθιστώντας άμεσα αν παραστεί ανάγκη όλο το 24ωρο συμμετέχοντας ενεργά σε οποιοδήποτε πρόβλημα, από όπου και αν προέρχεται.

Οι γονείς σας θα γίνουν και δικοί μας και εμείς φίλοι σας. Αν μας συστήσανε σε σας τότε θα ξέρετε που απευθύνεστε, εάν όχι δοκιμάστε μας και να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Θα μπορούσα να προσθέσω ονόματα μεγάλων οικογενειών και διασήμων, αλλά δεν θα το ήθελα. Οι συστάσεις του γραφείου μου είναι οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας και αυτές είναι αδιαφιλονίκητες.

Σας ευχαριστώ,

Ο ιδιοκτήτης
Δημήτριος Ματαράς